DESIGN

EEN KIJKJE IN ONS HUIS

 Geluk in ons Huisje: Een Verhaal van Liefde en Dankbaarheid

Welkom in ons huisje, een plek waar we geluk hebben gevonden en waar ons hart thuis is. Vanaf het moment dat we in 2013 voor het eerst binnenstapten, werden we verliefd op dit huis. Wat begon als een tijdelijke huurwoning werd uiteindelijk ons eigen thuis, waar we een prachtige reis van liefde, manifestatie en verbouwing hebben doorgemaakt.

In 2013, nadat we ons huis hadden verkocht en op zoek waren naar een nieuw onderkomen, stapten we voor het eerst binnen in dit huis aan de Heilige Geeststraat. Vanaf het eerste moment voelden we een diepe connectie. Het was alsof het huis ons omarmde en zei: “Dit is waar je thuis hoort.” Hoewel het oorspronkelijk bedoeld was voor verhuur, bleven we er uiteindelijk zes jaar lang. Ik herinner me nog goed hoe ik vanuit mijn slaapkamerraam naar buiten keek en wist dat dit huis ooit van ons zou zijn.

In 2019 kwam het onverwachte nieuws dat de eigenaar openstond voor verkoop. Het was een langverwacht en dankbaar moment. Met een diep gevoel van dankbaarheid en een onwrikbaar geloof in manifestatie, hebben we het huis gekocht. Dit was het begin van een nieuwe fase in ons leven, waarin we het huis konden verbouwen en uitbreiden om het nog meer ons thuis te maken.

Met vol enthousiasme en toewijding zijn we begonnen aan de verbouwing en extensie van ons nieuwe thuis. We wilden het huis aanpassen aan onze behoeften en er een persoonlijke touch aan geven. Gedurende het proces hebben we samengewerkt met getalenteerde professionals en hebben we stap voor stap onze visie tot leven gebracht. Het was een reis vol creativiteit, uitdagingen en uiteindelijk voldoening.

Nu, elke keer dat we door de deuren van ons huisje aan de Heilige Geeststraat stappen, voelen we een diepe vreugde en dankbaarheid. We zijn omringd door de liefdevolle energie die we in elke hoek van het huis hebben gestoken. Het is een plek waar we onszelf kunnen zijn, waar we herinneringen maken en waar ons hart zich thuis voelt. We zijn dankbaar voor de reis die ons hier heeft gebracht en voor de vele gelukkige jaren die nog komen gaan.

Ons huisje aan de Heilige Geeststraat is meer dan alleen een huis. Het is een bron van vreugde, inspiratie en dankbaarheid. Het heeft ons geleerd dat liefde en manifestatie krachtige drijfveren zijn. We zijn vereerd dat we dit huis ons thuis mogen noemen en kijken uit naar de vele mooie momenten die we hier nog zullen beleven.

xxx Najat

More Berbersmudge

STUDIO RUIMTE

/
STUDIO RUIMTE

KEUKEN RENOVATIE

/
DESIGN