DESIGN

RESTAURANT VICTORIA ONTWERPEN

ONTWERP RESTAURANT VICTORIA

Het was een enorme uitdaging om een ​​concept te bedenken en het interieur van een restaurant te ontwerpen. Dit was een stap op de ladder voor mijn passie voor design. Ondanks de grote uitdaging was de realisatie van restaurant Victoria een project waar we vol vertrouwen aan zijn begonnen. De visie was vanaf het begin duidelijk en werd duidelijker naarmate het project vorderde.

Dankzij de hulp van de juiste mensen is Victoria ontstaan. Eclectisch en exotisch design met een kosmopolitische sfeer, zo werd Victoria bekend.

Ik was eigenaresse en beheerde het restaurant meerdere jaren. Dit gaf me veel vreugde, maar mijn hart ligt bij het concept creatie- en ontwerpproces.

Toen het de juiste tijd was, hebben we het restaurant verkocht. Zo kon ik mijn passie voor design nastreven. Met de realisatie van Victoria is mijn liefde voor conceptcreatie en design nog groter geworden evenals de liefde voor interieurdesign.

Victoria heeft nieuwe eigenaren, die de sfeer en het interieur liefdevol voortzetten. Veel van onze gasten vroegen mij regelmatig of de objecten in het restaurant te koop waren. In samenwerking met de nieuwe eigenaren zullen we regelmatig mooie en exclusieve items in het restaurant exposeren die via Berbersmudge te koop zullen zijn.

Najat…….

More Berbersmudge

STUDIO RUIMTE

/
STUDIO RUIMTE

KEUKEN RENOVATIE

/
DESIGN