DESIGN

JOU RUIMTE

JOU RUIMTE

Welkom bij Berbersmudge – Verhuur voor Spirituele Practitioners en Wellness Coaches!

Ontdek onze prachtige ruimte, gelegen aan de Bergstraat in het hart van Eindhoven, die beschikbaar is voor verhuur aan spirituele practitioners en wellness coaches. Of je nu een photoshoot, retreat, workshop of evenement organiseert, onze ruimte biedt een serene en inspirerende omgeving voor jouw activiteiten.

Tarieven:
– Maandag en dinsdag overdag (per uur): €22
– Alle avonden (18:00 – 23:00, hele avond): €130

Bij Berbersmudge begrijpen we het belang van het ondersteunen van nieuwe practitioners en het cultiveren van hun unieke gaven. Daarom houden we onze tarieven bewust laag, zodat iedereen de kans krijgt om hun spirituele en wellnesspraktijken te ontwikkelen en te delen.

Onze ruimte is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van rust en inspiratie te creëren. Het is een ideale plek om jouw visie tot leven te brengen, nieuwe hoogten te bereiken en de groei van jouw spirituele praktijk te bevorderen.

We nodigen je uit om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden voor het huren van onze ruimte te bespreken. Samen kunnen we jouw evenement, workshop, retreat of photoshoot tot een onvergetelijke ervaring maken.

Bij Berbersmudge zijn we er trots op om een ruimte te bieden waar creativiteit, spiritualiteit en groei samenkomen. Kom langs en ervaar zelf de inspirerende energie van onze prachtige locatie in Eindhoven.

More Berbersmudge

STUDIO RUIMTE

/
STUDIO RUIMTE

KEUKEN RENOVATIE

/
DESIGN