ABOUT

Over Berbersmudge

Van design tot eten en rituelen Berbersmudge is de ruimte om ons dagelijks leven te vieren en van ons huis een heiligdom te maken. Hoe meer onze wereld verandert, hoe meer we een toevluchtsoord nodig hebben om onszelf te herstellen tot een plek waar we kunnen opladen en het leven kunnen vieren door elke dag heilig te maken. Daarom hebben we Berbersmudge gemaakt, zodat we onze liefde voor design, eten en rituelen met je kunnen delen. We hopen je te inspireren omdat we geloven dat we van ons huis een toevluchtsoord kunnen maken door het gewone te verheffen tot iets speciaals en magisch.

Over Najat

NAJAT EL ATTARI houdt van creëren, “Als ik aan het decoreren of cureren ben, kan ik in een staat van flow komen en voel ik me vaak in een sprookje”. Creëren is een intuïtief proces dat volgens haar niet in woorden te vatten is. Het gevoel van een doordacht interieur is niet te beschrijven. Van kinds af aan deden gebouwen en huizen iets met haar emotie en als ze een huis binnenging kon ze de energie oppikken van de mensen die daar zouden wonen. Deze intuïtie heeft haar ertoe gebracht om later in haar leven een spirituele levensstijl te omarmen en alles wat met ritueel en ceremonie te maken heeft.

Over Dounia

DOUNIA EL ATTARI is geobsedeerd door entertainen, ze houdt ervan om een ​​maaltijd te bereiden en de eettafel in stijl te decoreren, ook om geliefden te laten genieten van haar eten en zich welkom te laten voelen in haar huis. Het creëren van de perfecte sfeer voor het maken van een echte connectie is wat haar leven verlicht. ze heeft een master in de rechten en is net begonnen met haar carrière op dat gebied, maar de ondernemersgeest riep en een samenwerking met haar moeder was geboren

Samen willen dit moeder- en dochterduo graag hun visie delen over hoe we van ons huis een toevluchtsoord kunnen maken door hun interieurtips, heerlijke recepten te delen en u mee te nemen op een ontdekkingsreis naar de kunst van ritueel en ceremonie. Omdat ze het gevoel hebben dat deze verloren tradities en gebruiken nu weer de kop kunnen opsteken, zodat ze ons kunnen helpen harmonie en vrede te vinden terwijl we door deze turbulente tijden van grote veranderingen navigeren.

liefde …. Najat en Dounia